If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

The Division prý sklouzne do 2015

Jeden z tvůrců nechce, aby UbiSoft věšel bulíky na nos.

Švédský magazín Game Reactor měl o víkendu možnost hovořit s nejmenovanným zaměstnancem studia Massive Entertainment, které sídlí v této zemi.

Mimo záznam mu prozradil, že je prakticky nemyslitelné, aby jejich očekávaná hra Tom Clancy's The Division dokázala vyjít v letošním roce. Jak je to ohlášeno Ubisoftem, který ji také zahrnul do novoročního přání.

"Náš engine už funguje velmi dobře. Avšak samotný vývoj hry sotva začal. Když vidím termín ve 2014, musím se tomu jedině smát. Abych byl upřímný, letos nikdy nemůžeme The Division stihnout dodělat. Je to opravdu rozsáhlý projekt a čeká nás ještě dlouhá cesta," řekl insider.

Mluvčí UbiSoftu to odmítl komentovat s tím, že ke spekulacím se nevyjadřují, ale během dne, až se tato zpráva o jedné z nejočekávanějších her roku (viz E3 dojmy) rozkřikne ve světě, se dodatečného komentáře nepochybně dočkáme.

Popravdě řečeno, věřil snad někdo, že by The Division mohlo vyjít v roce 2014? Když je to masivně multiplayerová onlinovka v otevřeném světě, navíc pro nové konzole, se spoustou sociálních funkcí, propojením s tablety atd.? UbiSoft asi bude rád, když na jaře vydá Watch Dogs a pak obdobně masivní závody The Crew (ty prý až na podzim), vedle údajně hned dvou Assassinů, paralelních prací na ještě neoznámeném novém Far Cry překopaném v MMO atd.

Tech-demo enginu The Division

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Tom Clancy's The Division

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments