Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Poslední šance na zlevněné podzimní hry od EA

FIFA 14, NFS Rivals, BF4 výrazně výhodněji než digitálka.

Partnerský obchod Xzone dal dnes na vědomí, že se blíží ke konci jeho speciální akce na hry z loňského podzimu od EA. Tyto slevy půjde využít jen do neděle 12. ledna nebo do rozebrání zásob.

Týkají se těch největších her z výkladní skříně Electronic Arts, nic lepšího by ani nabídnout nemohli: FIFA 14, Need for Speed: Rivals, NHL 14 a také Battlefield 4.

Jejich krabicové PC verze nyní stojí pouze 749 Kč, což je o skoro pětistovku méně, než na kolik by vás vyšly digitální verze na Originu za 40 eur, což je i po třicetiprocentní slevě. Ano, důvodem je samozřejmě částečně i zhoršený kurz eura.

PS3 a X360 verze aktuálního fotbalu, hokeje, válčení i ježdění šly také dolů - z původních 1299 Kč na Xzone spadly na 949 Kč, což je jedna z nejnižších cen na českých online-schopech. Ceny PS4 a Xbox One verzí těchto her sníženy nebyly, nemají to zapotřebí, protože se prý prodávají velice, velice slušně.

Možná si teď někdo ťuká na čelo, proč by si i ve slevě měl pořizovat BF4, když se všeobecně ví o jeho technických problémech. Od naší MP recenze se ale jeho stav prý o něco zlepšil a vídáme hlášky od hráčů, podle nichž v některé dny už šlape úplně v pohodě, zatímco v jiných dnech se ještě občas s něčím menším potýká. Zrovna dnes se DICE nechali slyšet, že tento měsíc vydají další patch, zatímco "miliony hráčů si BF4 užívají bezproblémově". Bude řešit mj. vybalancování zbraní či pohyb spectatora.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 4

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

FIFA 14

Android, iOS, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PS2, PlayStation Vita, Nintendo Wii, PSP, PC, Nintendo 3DS

See 1 more

Need for Speed: Rivals

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PSP, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments