If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Romantické vztahy v Dragon Age sérii jsou důležité

Na blogu se o tom rozepsal hlavní scenárista David Gaider.

Hlavní scenárista série Dragon Age David Gaider se na svém osobním blogu rozepsal, proč dávají do svých her BioWare vztahy mezi postavami a navíc i romantické vztahy.

Byla to jako odpověď na dotaz jednoho hráče, který se ptal, zda někdy BioWare přemýšleli o tom se na vztahy ve svých hrách vykašlat. Gaider poznamenal, že se o tom mluví po vydání každé jejich hry. Zejména poté, co si na vztahy lidé v diskuzích téměř vždycky z nějakého důvodu stěžují. Jenže pak si uvědomují, že "existuje spousta lidí, kterým se naše romance ve hrách líbí".

"Vím, že někteří hráči by byli rádi, kdybychom se na ně zcela vykašlali a to bychom klidně mohli, ale otočili bychom se zády k tomu, co nedělá téměř nikdo jiný. Otázkou by tedy bylo proč to udělat a čím bychom to nahradili?"

Říká, že je možné, že BioWare v budoucnu udělá hru, kde žádné romance nebudou, zejména pokud půjde o titul, který není pokračováním zavedené série. Ale kdyby se rozhodli zcela je vynechat, scenáristé musejí najít něco, co je nahradí a co bude opravdu dobré.

Dragon Age: Inquisition by mělo vyjít koncem tohoto roku na PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One a PC.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dragon Age: Inquisition

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments