If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Na Xbox One nejspíš míří Halo 2: Anniversary Edition

S předělávkou má být spojen přístup do bety Halo 5.

Na serveru NeoGAF se objevil důvěryhodný zdroj, který prozradil hned několik velmi zajímavých informací o tom, co chystá Microsoft s Xboxem. O tom, kdy by se měl Xbox One objevit v Čechách a na Slovensku, jsme už psali. Teď přicházejí na řadu další novinky.

Ještě tento rok, konkrétně v listopadu, by měla na Xbox One vyjít předělávka Halo 2 s názvem Halo 2: Anniversary Edition. Součástí ní by měl být také přístup do chystaného Halo 5, který ovšem nevyjde dříve než v roce 2015.

Podle uživatele NeoGAFu má k vydání Halo 2: Anniversary Edition dojít konkrétně 11. listopadu. Na předělávce pracují studia Saber Interactive a Certain Affinity, kteří pomáhali 343 Industries už s Halo: Combat Evolved - Anniversary Edition.

Samozřejmostí je, že předělané Halo 2 poběží v rozlišení 1080p, ale zatím není jisté, zda Xbox One zvládne také 60 snímků za sekundu. Podle všeho by měla být součástí sběratelské edice také filmová Halo série, která ovšem nemá mít nic společného s tou od Stevena Spielberga. Ve stejném roce by měl Microsoft vydat také porty Halo 3 a Halo 4 pro Xbox One.

Jinak pokud se těšíte na Crackdown 3, tato hra nevyjde podle zdrojů dříve než v roce 2016 a nejspíš nebude oznámena ani na letošním E3. Quantum Break by mělo vyjít na letošní Vánoce, Sunset Overdrive pak na podzim - zhruba v době uvedení bílého Xbox One. Vydání Fable Legends je pak prý v plánu na léto 2015.

Halo 5 na Xbox One

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Halo 5: Guardians

Xbox One

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments