If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Na PC a PS4 má vyjít akční RPG Duke Nukem: Mass Destruction

Takové Diablo v Duke Nukem světě.

Vývojářské studio Interceptor Entertainment stojící za Duke Nukem 3D: Reloaded chystá podle všeho RPG verzi Duke Nukema s názvem Mass Dustruction.

Spustili webovou stránku AllOutofGum.com s odpočítávadlem, které končí 25. února. Přes celou stránku je pak obrázek žvýkaček Original Kick-Ass, které jsou oblíbenými žvýkačkami Duka.

Původně na stránkách byl mimozemský text a tvůrci žádali 10 tisíc lajků na Facebooku, aby přeložili jeho část, ale fanouškům se velice rychle podařilo celý text cracknout, díky čemuž se můžeme detaily o hře dozvědět už nyní.

V textu se píše, že v Duke Nukem: Mass Destruction se vrací slavná postava na PC a PlayStation 4 v akčním RPG z ptačího pohledu. "Duke Nukem bude nakopávat zadnice na několika planetách v galaktickém dobrodružství poháněném Unreal Enginem. Musí zachránit prezidenta před apokalyptickou mimozemskou hrozbou," píše se v textu.

Ve hře budete sbírat zkušenosti a vylepšovat si svou postavu ve stromu vylepšení. V podstatě by tedy mělo jít o kopii Diabla s Duke Nukenem, což nezní vůbec špatně.

Není to poprvé, co bychom o této hře slyšeli. V prosinci tvůrce Duke Nukema Scott Miller prozradil, že pracuje na PC a PS4 projektu s názvem Interceptor. Na hře by se mělo pracovat od září v malém týmu 19 lidí.

Duke Nukem: Reloaded, předělávka klasického Duke Nukem v Unreal Enginu, nikdy nevyšel, protože se vývojáři nepohodli s Gearboxem, který v té době vydával svou verzi této hry.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Bombshell

PS4, Xbox One, PC

Duke Nukem 3D

Android, iOS, Xbox 360, PC

See 1 more

Duke Nukem Forever

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments