Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Beta TitanFall tento pátek, X360 verze odložena

Už černé na bílém + info o obsahu, trailer.

TitanFall je typem hry, která asi nenasbírala moc předobjednávek, protože jde o novou značku a jelikož hráči tolik dopředu nevěří konceptu bojů s roboty, což je na rozdíl třeba od Call of Duty neprověřeno. Proto je ze strany EA logickým krokem, že dnes oficiálně oznámili konání bety. Vlastně supluje demo pro vyzkoušení hry, aby se ukojil zájem po únicích z technického alfatestu.

Beta začne tento pátek 14. února na PC a Xbox One, ale nebude přístupná úplně každému, jen těm, kdo se registrují na homepage a budou do ní vybráni. Beta na X360 nebude, jinak je povinný účet na Originu či Live.

Beta TitanFall nabídne tři herní režimy: Attrition, Hardpoint Domination a Last Titan Standing. V Attrition vítězí tým, který do posledního zeliminuje nepřátelské síly (piloty, titány i vojáky s umělou inteligencí). V Hardpoint Domination proti sobě na mapě stojí týmy, které bojují o nadvládu nad třemi různými lokacemi, jejichž kontrola jim zajišťuje body. A v Last Titan Standing obdrží každý hráč v obou týmech svého titána a hra je ukončena, když jeden z týmů ztratí posledního z nich.

Také byl potvrzen odklad X360 verze TitanFall na 27. března, zatímco ty pro PC a Xbox One se objeví dle plánu 13. března. Důvodem je to, že partnerské studio Bluepoint pomáhající Respawnu potřebuje více času na vyladění oldgen verze. Je to překvapivé, když přitom na X360 asi bude hrát nejvíce lidí, předpokládal se spíš posun PC. Možným vysvětlením je, že Microsoft chce přinutit hráče k přechodu na Xbox One, kde mohou hrát dříve.

Nový trailer:

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Titanfall

Xbox One, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments