If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přísun datadisků do Battlefield 4 se po pauze opět rozjíždí

Co přinese Naval Strike s dynamickým bojem na moři?

Končí stav, který dost štval všechny, kteří si už v říjnu s důvěrou pořídili za tisícovku předplatné služby BF4 Premium a dosud dostali pouze jediný z pěti slíbených přídavků (China Rising v prosinci). Důvodem bylo dočasné pozastavení jejich výroby kvůli soustředění studia DICE na řešení technických problémů základní hry, což bylo později v důsledku poklesu hodnoty akcií zase odvoláno (kompletní zpravodajství zde).

Každopádně dnes večer EA slavnostně oznámili, kdy si majitelé většiny platforem konečně zahrají druhý datadisk Second Assault, který dosud byl dostupný jen vlastníkům Xbox One a to už od 22. listopadu, tudíž se jejich exkluzivita neplánovaně protáhla. Předplatitelé Premium do Battlefieldu 4 ve verzích na PC, PS4, PS3 a X360 ho dostanou přesně 18. února. Ostatní si ho mohou zakoupit až od 3. března.

Připomeňme, že Second Assault obsahuje čtyři předělávky nejoblíbenějších map z BF3 (Operation Metro, Caspian Border, Gulf of Oman, Operation Firestorm), včetně přidaných Levolution efektů (viz jejich ukázka).

Listopadový trailer

Aby EA ujistili veřejnost, že tímto dohnaným restem to nekončí, potvrdili ještě termín v pořadí třetího datadisku - Naval Strike - který pro uživatele služby Premium vyjde koncem března.

"Zažijete intenzivní bitvy na vodě, jelikož čínská armáda se vydává válčit na moře. Budete mít přístup k pěti novým zbraním, dvěma gadgetům, obojživelným vozidlům a hlavně čtyřem úplně novým mapám - Lost Island, Nansha Strike, Wave Breaker a Operation Mortar," příčemž na homepage je více podrobností.

Návrat zažije herní mód Carrier Assault, který budou znát hráči Battlefield 2142 (Titan mód), v němž mají týmy neomezeně žetonů na respawn a snaží se o ovládnutí raketového sila, které zničí válečnou loď soupeře. Mapa Nasha Strike s rozbouřeným mořem má být tou největší s oceánem v celé BF sérii. Storm je opuštěné skalní letovisko, mezi dechberoucími vyhlídkami Operation Mortar se prý ztratíte a v Wave Breaker zase budete infiltrovat cizí bázi, běhat po kamennitých ostrovech či vypouštět ponorku.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 4

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments