Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 17. února

Beta Titanfall pro každého, PS Plus v březnu, kovárna pro Kingdom Come, DayZ pro Xbox One?, DmC se vrátí...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Betatest Titanfall otevřel náruč všem zájemcům na Xbox One (najdete ho v sekci DEMA, už netřeba kódu). To samé by mělo brzy potkat i hráče na PC. Také se prodlouží konání bety minimálně o den, čili do středy, jako kompenzace za výpadek serverů.

- Nový artwork ze hry LEGO: The Hobbit (hi-res verze zde):

- Děkujeme uctivě všem čtenářům českého Eurogameru za to, že v lednu zařídili nárůst návštěvnosti: o 27% v unikátních IP adresách (na 164 tisíc za měsíc) a o 40% ve shlédnutých stránkách (na 1,4 milionu pageviews). Jste skvělí :)

- Plnými hrami u PS Plus by pro Evropu v březnu údajně měly být Dead Nation pro PS4, Tomb Raider a Brothers: Tale of Two Sons na PS3, a Smart As / Pixeljunk Monster na VITA.

- Capcom si zaregistroval nebo spíš obnovil ochrannou známku na značku Devil May Cry.

- A BioWare Austin zrovna hledají testery, kteří mají zkušenosti vedle SWTOR i s akčními rubačkami jako Bayonetta, Devil May Cry a inFamous, což možná napovídá, co čekat od jejich příštích, ještě neohlášených projektů.

- Tvůrci DayZ intenzivně jednají s Microsoftem o podmínkách případné verze pro Xbox One, zatím se ale nedospělo k žádnému výsledku: Dean Hall pouze neurčitě prohlásil, že by zvažovali vydání na platformách, které mají "realistický vydavatelský model".

- Dan Vávra navštívil kovárnu, kde se vyrábí meče pro podporovatele Kingdom Come z Kickstarteru:

Watch on YouTube

- V úterý odpoledne bude podrobně představena PS4 exkluzivita The Order: 1886.

- NDA na The Elder Scrolls Online bylo o víkendu Bethesdou konečně kompletně uvolněno, nic už tedy účastníkům víkendových testů nebrání v šíření názorů nebo videí.

- Každé z nextgen konzolí (PS4, Xbox One) se do roku 2020 prodá až 100 milionů kusů, tvrdí výzkum.

- Odbyt highendových čipů od Nvidia ve 4. čtvrtletí 2014 vzrostl o 50 procent, Tegra naopak zklamala.

- Časopis Score přišel na stánky s rekordním několikatýdenním zpožděním (oproti plánovanému konci ledna, na vině je prý pozdní dodání DVD obsahu) a mj. nabízí plnou hru Darksiders v češtině:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments