Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Záznam hodinového dema Kingdom Come je k dispozici

Také zahájilo spolupráci s Chrisem Robertsem, tvůrcem Star Citizen + dva nové obrázky.

Na dobu krátce před skončením kampaně na Kickstarteru si Warhorse schovali nejlákavější materiál, kterým je zhruba půlhodinové demo rozpracované verze. Tedy úplně to samé, co v lednu viděli novináři a pak na základě toho psali preview, nebo co se předtím prezentovalo vydavatelům ve snaze je zaujmout, což, jak známo, nedopadlo. Uvidíte také příklady hraní questů, co v dosavadních deníčcích chybělo. Jelikož jsme to už viděli, můžeme slíbit, že se máte opravdu na co těšit! :)

Aktualizace - živě vysílaný přenos probíhal od 20:00 během třetí třetiny hokeje se Slovenskem na YouTube kanálu, takže určitě uvítáte, že hned po jeho skončení se dá podívat na záznam celé hodinové prezentace komentované jako vždy hodně ukecaným Danem Vávrou. Kouknout můžete aktuálně také na námi vytípané obrázky z dema. Zde je ten záznam:

Watch on YouTube

PR manažer Jiří Rýdl také dnes odpoledne oznámil, že Chris Roberts, legenda mezi herními vývojáři, tvůrce série Wing Commander a nejúspěšnější crowdfundingové hry všech dob Star Citizen, bude spolupracovat s Warhorse Studios. Spočívá v tom, že budou sdílet zkušenosti a triky, jak co nejvíce vytěžit z oběma studii používané technologie CryEngine.

"Postavy a jejich oblečení mě zaujaly natolik, že jsem kontaktoval Warhorse, abych zjistil, jak to dokázali. Star Citizen nepotřebuje sedláky a rytíře, nýbrž robustní systém pro tvorbu postav v persistentním vesmíru. Jsem proto rád, že Warhorse byli ochotni se podělit o jejich knowhow, zatímco my jim na oplátku poskytneme, co jsme se s CryEngine naučili za uplynulých 18 měsíců. Vždy jsem říkal, že nezávislí vývojáři mají táhnout za jeden provaz a z této neoficiální spolupráce budou ve výsledku profitovat obě hry," říká Chris Roberts na své stránce, kde mimochodem také uvolnil dva dosud nepublikované obrázky z Kingdom Come>

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Kingdom Come: Deliverance

PS4, Xbox One, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments