Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kingdom Come právě vybralo neuvěřitelný milion liber

Stihne za zbývající necelý den pokořit další hranici?

Kdo by to byl býval před pár měsíci tipoval? Česká hra Kingdom Come: Deliverance dokázala na Kickstarteru v tuto chvíli, přesně ve středu 19. února ve 23:19, vybrat od 31 tisíc podporavatelů neuvěřitelný milion britských liber, tedy více než trojnásobek požadované částky.

Při současném kurzu to činí přes 33 milionů korun, z nichž si samozřejmě něco odečte provozovatel platformy, ale i tak to je ohromný úspěch, kterého si všímá i časopis Forbes. Určitě mu pomohl vydatný finiš s hodinovým demem, spolupráce s Chrisem Robertsem (Star Citizen) či naposledy zmínka od Joe Vargase neboli AngryJoe před jeho sto tisíci odběrateli na Twitteru.

Co bude dál? Do konce kickstarterové kampaně zbývá necelý den, přesto ještě Warhorse vypsali další cíl, kterým navazují na psa coby hráčova společníka, nyní už jistotu, která jim asi dá hodně práce s ohledem na výpomoc v šermířském boji, vlastní úkoly atd.

Pokud se tedy stihne za zbývající hodiny vybrat ještě dalších 200 tísic liber (za 1,1 mil. liber nic není), což nezní moc pravděpodobně, najmou tvůrci minimálně jednoho slavného herce či herečku. Ve hře byste pak uslyšeli nejen jejich hlas, ale bude jim odpovídat i vzhled postavy, díky snímání performance-capture. Jako příklad takového zvučného jména jsou uvedeni Sean Bean, Brian Blessed či John Cleese, dokonce už se prý navázaly kontakty s různými agenturami, které herce zastupují.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Kingdom Come: Deliverance

PS4, Xbox One, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments