Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Konami donuceni zlevnit Metal Gear Solid: Ground Zeroes

Cena šla dolů o čtvrtinu.

Buď docela pozdě zjistili, že předobjednávky v kamenných obchodech nefrčí zdaleka tak, jak si namalovali v excelové tabulce, nebo sebekriticky přiznali, že přestřelili. Chtít 40 britských liber (1300 Kč) za hru, která působí jen coby takové větší demo pozdějšího, většího The Phantom Pain a obsahuje pouze pár misí, které jde dohrát ani ne za dvě hodiny, a vedlejších výzev či úkolů, které trvanlivost alespoň malinko zvýší, bylo prostě moc.

Konami proto dnes přistoupili k oficiálnímu zlevnění PlayStation 4 a Xbox One verzí březnového Metal Gear Solid: Ground Zeroes o čtvrtinu, tedy na 30 liber. Oficiální zdůvodnění hovoří o snaze srovnat ceny krabicovek a jinak praví následující:

"S přeceněním se snažíme poskytnout přístup ke hře co nejširšímu publiku, aby mohlo zkusit nový Fox Engine a první ze dvoudílné části Metal Gear Solid 5."

U PS3/X360 verzí, které jsou podle obrazového i videosrovnání graficky ošklivější, nadále platí dřívější cena 30 liber, resp. 20 liber v případě digitálek.

Pro české hráče se tímto vůbec nic nemění: všechny krabicové verze Ground Zeroes pro oldgen i nextgen nadále stojí nižší cenu než v Británii, tedy 899 Kč, stejně jako předtím.

Videosrovnání z minulého týdne

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments