Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

O čem bude State of Decay: Lifeline?

Překvapivě s hraním za armádu i s její odpovědností.

Undead Labs po nedávném oznámení dnes přibližili chystané druhé DLC Lifeline pro State of Decay na oficiálním blogu. Vyjde pro PC a X360 ve stejnou dobu, zatím neznámo kdy.

Původně se tvůrci snažili o najití nové perspektivy, něčím pozoruhodné postavy v herním světě, abyste zažili nastalou krizi z jejich očí. Z toho se dopracovali až k hlavnímu námětu přídavku, kterým bude nahlížení na zombie apokalypsu ze strany armády.

Ujmete se proto velení vojáků, protože jen málokdo jiný musí činit tolik rozhodnutí, která oddělují život od smrti. Odtud také ten název Lifeline. V novém příběhu tedy bude na vaše bedra svěřena plná odpovědnost za osudy druhých, protože armáda brání místa, kde se bezpečí a civilizovaný svět mění v chaos a válku.

Konkrétně budete ovládat Grehound One, malou jednotku, která byla vyslána na záchranu vědců z padlého města Danforth, protože jsou klíčoví v boji s nákazou. Zatímco z vysílačky uslyšíte, jak se situace postupně zhoršuje, pokusíte se před hordou nemrtvých ubránit přistávací plochu, kudy k vám budou proudit zásoby a probíhat evakuace civilistů. Po ruce sice budete mít trénované vojáky, těžkou výzbroj či přivolání letecké podpory, přežití však bude záviset hlavně na vašich bojových schopnostech.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

State of Decay

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments