If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odhalen Batman: Arkham Knight, první detaily

Poprvé s říditelným batmobilem + artworky, obal.

Dvě hodiny před plánovaným odkrytím obálky Game Informeru se někdo v britském obchodu GAME uklikl a předčasně odhalil Batman: Arkham Knight, tu hru od britských Rocksteady Studios, o které se hojně šeptá již několik dnů.

"Explozivní vyvrcholení série Batman, kde se vedle střech ocitnete i v ulicích Gotham City v batmobilu, ikonickém dopravním prostředku netopýřího muže, který bude poprvé plně ovladatelný. Utkáte se s nejvíce obávanými darebáky (Penguin, Two-Face, Harley Quinn), které dá dohromady navrátivší se Scarecrow s cílem jednou provždy zlikvidovat Temného rytíře," praví se v popisku.

Batman: Arkham Knight vyjde letos, zřejmě v říjnu, pouze pro PS4, X1 a PC. Od tohoto "nextgen dílu" chystaného nevšední tři roky, už od dokončení Arkham City ve 2011 (protože Origins stvořilo jiné studio), se ostatně čekalo, že hodí přes palubu staré konzole, stejně jako Wii U.

Aktualizace 1 - Batmobil nebude stejný jako ve filmech, má jít o unikátně navržený model od Rocksteady. V kombinaci s oceňovanou hratelností se prý máme těšit na ultimátní a kompletní Batmaní zážitek, když budete pádit celým městem po zemi i ve vzduchu. Jako předobjednávkový bonus nabízí obchod hru za Harley Quinn ve výzvách na speciálních mapách. Máme tu krabičky ve vyšším rozlišení: PC, X1, PS4.

Aktualizace 2 - Na únik pružně zareagoval Game Informer, když dle předpokladů ohlásil obálku nového čísla právě s Batmanem, díky čemuž jsou k mání dva další artworky níže.

Časopis tvrdí, že skutečně půjde o poslední díl ze série Arkham, přirozené zakončení příběhu. Časově se bude odehrávat po událostech Arkham City. Batmobil se stane základní součástí hratelnosti, jak si to prý fanoušci přáli. Projíždět se v něm budete po nové oblasti Gotham City, která je mnohem rozlehlejší než ve hře Arkham City a také má širší silnice, abyste se s ním někde o něco nezasekli. Tento nový styl hratelnosti s řízením vozu má být nepřerušovaně propojen se starými schopnostmi hrdiny plachtit či jezdit po lanech. Pár minut poté navíc vylezl debutový filmeček!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments