Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Unikl údajný výčet vlastností Dishonored 2

Opět působí uvěřitelně, byť je vše dopředu odhadnutelné.

Pravost se stejně jako u minulého loga nedá nijak rozumně ověřit a Bethesda to jistě nebude chtít komentovat. Interní dokument pro E3 sehnaný dnes v podvečer kolegy z VG247 ale opět působí velmi věrohodně, byť je skoro vše dopředu odhadnutelné. Kromě toho, že je na vše ještě docela brzy, na druhou stranu je jasné, že výrobci musejí připravovat a schvalovat prezentace ve značném předstihu před konáním červnové výstavy, aby věděli, jestli tam vůbec jet.

Stealth FPS Dishonored 2: Darkness of Tyvia podle něj poběží na id Tech 5 enginu, stejně jako The Evil Within a vyjde pro PC, PS4 a X1 až v roce 2016 (hodně daleko, ale vzhledem k malému a záměrně nezvětšovanému studiu Arkane pochopitelné). Kdo si ho předobjedná, dostane přístup do bety DOOMa, stejně jako u Wolfa, což signalizuje, že hned tak spuštěna nebude.

Ocitnout byste se měli v kůži nového hrdiny, který musí zlikvidovat outsidera v novém prostředí Tyvia, což je v tomto universu nejsevernější ostrov království s trvale chladným klimatem a nehostinným terénem.

Disponovat samozřejmě budete nějakými novými schopnostmi a speciálními silami, i vylepšenými starými, jak se dalo odhadnout již dopředu. Oproti jedničce z podzimu 2012 údajně nemá chybět multiplayer. To je vše, co se zatím ví, berte to s rezervou, může jít o podvrh. Aktualizace - obrázek nahrazen čitelnější verzí ve vyšším rozlišení:

Read this next