Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Watch Dogs definitivně vyjdou 27. května

Dodržení embarga opět pokazil britský obchod.

Vlastní zpráva - Stejně jako v úterý u Batmana to dnes pokazil britský obchod GAME, který předčasně vyzradil zprávu, co měla správně zůstat pod embargem až do dnešních 18:00 a všichni ostatní to dodrželi (viz Dobré ráno).

Watch Dogs, jedna z nejočekávanějších her letošního roku, definitivně vyjde přesně 27. května 2014 pro PC, PS4, PS3, X1 a X360 (pro Wii U později). Jedná se o úterý, kdy hry obvykle přicházejí na americký trh, ale mělo by se to podle našich informací výjimečně týkat i Evropy (předobjednávka). Aktualizace 15:15 - UbiSoft vše oficiálně potvrdil tiskovou zprávou.

Zmiňovaná pobočka obchodu ve městě Eastleigh na jihu Británie to napsala v nyní již smazaném příspěvku na Facebooku odkazujícím na Twitter, ale pochopitelně to neuniklo tisícům fanoušků, kteří si to promptně zdokumentovali do obrázku (thx VG247!):

Vábení UbiSoftu, že v 18:00 středoevropského času se dozvíme něco důležitého, pak už bylo v podstatě zbytečné:

Aktualizace 14:20 - Aby toho nebylo málo, prostřednictvím Xbox Live unikl nový příběhový trailer, který rovněž uvádí 27. květen na oficiálním obrázku:

Termín vydání této hackerské městské akce s Aidenem byl patrně nejspekulovanějším tématem posledních týdnů, ale žádný z četných úniků se nakonec netrefil (neskromně musíme dodat, že pouze my v tipu vysloveném konci února, kdy jsme to ještě nevěděli :)

Watch Dogs u nás vydá distributor ConQuest v češtině a dnes večer z nich stoprocentně uvidíme nový trailer, společně s obrázky a vlnou preview po několikaměsíčním tichu. Výrobci teď zbývají necelé tři měsíce na rozjetí marketingové mašinérie, aby všechny přesvědčil a také dal zapomenout na GTA 5 (viz jeho opatrné srovnávání s modlou).

Pokud by se potvrdilo zasazení hry vedle Chicaga i do druhého města Bostonu, jak naznačuje italská facebooková stránka UbiSoftu, šlo by o významné rozšíření záběru hry a možný motiv mnohých k jejímu pořízení - všechno o Watch Dogs v našem kompletním zpravodajství s desítkami článků a materiálů.

Read this next