If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak bude v Battlefield 4 fungovat vzpomínka na Battlefield 2142 a mód Titan?

Musíte zničit plavidlo nepřítele dříve, než se to povede jim.

Pokud se vám v Battlefield 2142 líbil mód Titan, máme pro vás dobrou zprávu. Přesně ten samý mód totiž bude součástí stahovatelného přídavku Naval Strike pro Battlefield 4.

Ve skutečnosti se bude v DLC mód jmenovat Carrier Assault a vývojáři v DICE ho trošku přiblížili. "V Jihočínském moři probíhá válka a vaším cílem je zničit letadlovou loď nepřítele, než infiltruje a zničí nepřítel tu vaší," vysvětlují na svém blogu.

Jsou dva způsoby, jak letadlovou loď zničit. Musíte buďto plně kontrolovat mapu nebo zaútočit na loď pomocí pozemních jednotek. Kola jsou rozdělena do dvou částí, které začínají kontrolou mapy a končí útokem na letadlovou loď.

"Oba týmy začínají na vlastní letadlové lodi a pak musejí spěchat k raketám rozesetým po mapě tím, že získají kontrolní body poblíž. To automaticky vypustí rakety směrem k letadlové lodi nepřítele. Tím lze zničit trup lodi a mohou nastoupit pozemní jednotky."

Tím začíná vlastně druhá část. Můžete buďto k letadlové lodi připlout na loďce a vstoupit do ní takto nebo přistát pomocí padáku. Jakmile jste uvnitř, musíte zničit stanice M-COM. Pokud se vám to podaří nebo pokud bude trup letadlové lodi zničen, vyhráli jste.

Přídavek Naval Strike do Battlefield 4 by měl vyjít koncem tohoto měsíce pokud jste členem Battlefield Premium. Kromě módu Carrier Assault obsahuje čtyři nové multiplayerové mapy, dva nové gadgety a hovercraft vozidlo schopné cestovat jak po suchu, tak i po vodě.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 4

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments