If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Microsoft slibuje, že hry zdarma ke Gold účtu budou časem lepší

Phil Spencer se sám podílí na výběru her zdarma.

Microsoft říká, že jejich program Games with Gold bude lepší a bude lépe plnit to, co od něj lidi očekávají. A co od něj lidi očekávají? Aby tam byly lepší a novější hry, podobně jako na konkurenčním PlayStation Plus.

V současnosti program Games with Gold nabízí hráčům s Xbox Live Gold účtem dvě hry ke stažení zdarma měsíčně, které si pak už navždy můžete nechat a jsou spojeny s vaším účtem. Hráči si ale stěžují, že dvě hry měsíčně je dost malý výběr.

Phil Spencer z Microsoftu ale řekl pro Polygon, že je to něco, co se snaží zlepšit. "Měsíčně se setkávám s týmem pracujícím na Games with Gold a snažím se mít aktivnější roli ve výběru her, které se tam objeví," říká.

"Myslím, že brzy vidíte alespoň něco, co ukáže, jak si myslíme, že by mělo Games with Gold vypadat i s těmi omezeními, které tam jsou."

Když byl konfrontován se službou PlayStation Plus, Phil Spencer řekl, že se nedají tyto dvě služby příliš srovnávat. "U Games with Gold si můžete hry nechat navždy a je jedno, že už přestáváte platit za službu."

Games with Gold také zatím nefunguje na Xbox One, zatímco hry zdarma u PlayStation Plus jsou na PS4 od začátku prodeje konzole. I to se snaží Microsoft napravit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments