Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ve Watch Dogs je multiplayer pro osm lidí a připojování lidí lze vypnout

Nechcete, aby vás hráči obtěžovali? Není problém.

Pokud se bojíte, že multiplayer integrovaný do hry Watch Dogs vás bude otravovat, nemusíte se bát. Lze ho totiž velmi snadno vypnout, jak potvrdili vývojáři z Ubisoftu.

Hlavní designér Danny Belanger pro Polygon řekl, že hráči, kteří nechtějí neočekávané návštěvy jiných hráčů ve své hře, si tuto možnost mohou velmi snadno vypnout v hlavním menu. "Všechny online aktivity jsou jednoduše součástí menu. Pokud je někdo nechce, stačí je vypnout," vysvětluje.

Stejně tak nebudete bombardováni hackery, kteří chtějí do vaší hry. "Existuje tu něco jako štít a pokud chce jít někdo do vaší hry, nepřipojí se hned, takže nejste spammování. Pokud tedy nejste sami agresivní a nepřipojujete se do her dalších hráčů," říká. "Pak budete k dispozici zase dalším. Je to prostě na vás."

Bude existovat také free roam multiplayer, kam se může připojit až osm hráčů. O dalších multiplayerových módech zatím Ubisoft nemluví. Ukázali pouze, jak můžete hackovat ostatní nebo naopak honit hackery ve videu, na které se můžete podívat dole:

Ukázka MP ve Watch Dogs

Read this next