If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Za jaké postavy budete hrát v Tales from the Borderlands od Telltale Games

Půjde o dva obyvatele Pandory, za které se hraje.

Na festivalu SXSW se sešli lidé z Telltale Games a Gearboxu a trošku poodhalili roušku tajemství vznášející se nad Tales from the Borderlands. Zejména o postavách, které byly k vidění v traileru.

Nejde o vault huntery, ale o obyčejné obyvatele Pandory, kde se také hra odehrává. Fiona je zlodějka a podvodnice, která dokáže hypnotizovat nepřátele tím, jak rychle mluví, zatímco Rhys je kyberneticky vylepšený zaměstnanec Hyperionu, který dokáže svou paži používat k hackování.

Obě postavy budou hratelné a bude je možné ovládat na přeskáčku a tím hráč zjistí, jak jsou jako vypravěči nespolehliví, protože stejné události prezentují trochu jinak. Takže vlastně jako hráč se nedozvíte přesně, co se stalo. Spíše něčí verzi, co se stalo.

Telltale říkají, že na této hře si budou moci opět pohrávat s humorem, což jim přijde skvělé po velmi vážném The Walking Dead. Také by měla být hra mnohem epičtější, protože to k Borderlands značce prostě patří. "Pokud by tam nebyly obrovské přestřelené akční scény, nebyl by to prostě Borderlands," řekli zástupci Telltale.

Tales from the Borderlands by mělo vyjít ke konci roku, ale na jakých platformách a kdy přesně, to se zatím neví.

VGX trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Tales from the Borderlands

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC, Mac

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments