Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 11. března

Spočítejte si počet smrtí v Dark Souls, soundtrack k DLC Diablo 3 nebo Legend of Zelda na Oculus Rift.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Nathan Moller je designér filmečků z BioWare, který pracoval na hrách jako Mass Effect, Dragon Age: Origins nebo Star Wars: The Old Republic. Ze společnosti odešel a teď hodlá vytvořit vlastní hru s názvem Epoch: Returns. V ní budou manžel a manželka spolupracovat jako mezigalaktičtí hledači pokladů a peníze na projekt hodlá nasbírat na Kickstarteru. Ten ještě bohužel není spuštěn, ale určitě vám o něm dáme vědět.

- Věřte nevěřte, ale ujetá hra Lollipop Chainsaw je vlastně docela hit. 21 měsíců po vydání se jí už prodalo přes milion kusů.

- Chtěli byste si pustit ukázky ze soundtracku k Diablo 3: Reaper of Souls? Není problém. Stačí zamířit sem a stisknout play.

- Jak by asi vypadala klasika Legend of Zelda: Ocarina of Time na brýlích Oculus Rift? Díky schopným PC programátorům a emulátoru pro PC systémy se můžete podívat:

Watch on YouTube

- Pokud se nemůžete dočkat inFamous: Second Son a nevadí vám spoilery, můžete si projít seznam všech trofejí, stejně jako názvy písniček na soundtracku.

- Chtěli byste si spočítat, kolikrát jste zemřeli v PC verzi Dark Souls? Není problém, existuje na to speciální počítadlo, kam stačí nahrát váš save soubor, který se ukrývá ve vašich Dokumentech ve Windows. Podle všeho je průměr smrtí za jedno zahrání 650.

- Velká Británie má ráda South Park: The Stick of Truth. Hra se umístila na prvním místě jejich žebříčku nejprodávanějších her a posunula na druhé místo Thiefa. Mimochodem, na třetím místě tam mají Plants vs Zombies: Garden Warfare a na čtvrtém The Lego Movie Videogame.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dark Souls

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments