Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak dopadl Titanfall v zahraničních recenzích? Jde o revoluci v FPS žánru?

Souhrn recenzí od největších médií.

Ve Spojených státech se od dnešního dne Titanfall oficiálně prodává, my si budeme muset počkat až do pátku. Naše recenze vyjde koncem týdne, abychom měli možnost pořádně si ji zahrát v reálných podmínkách se spuštěnými veřejnými servery, ale zahraniční média už měla možnost hru hrát pár hodin alespoň na akci pro novináře např. v Londýně. Jak tedy hra podle nich zatím dopadla?

GameSpot dal hře vysokou známku 9/10 a píší, že Titanfall zcela přetvořil způsob, jakým se ve hře pohybujete a to, jakým způsobem se hrají online střílečky. GamesRadar dal hodnocení 4/5 s tím, že "Titanfall propojuje známé koncepty s inovativními nápady, které vedou k téměř nezastavitelné zásobě úžasných momentů". Jedinou výtku mají kvůli tomu, že Respawn si už nestihli pohrát s inovativnějšími herními módy.

Totéž vyčítá hře VideoGamer, který i tak dal známku 8/10. Navíc si trochu stěžují, že některé mapy jsou si poměrně podobné. Britský Eurogamer se zatím rozhodl neudělit známku kvůli tomu, že hra ještě neběžela v reálném prostředí a všichni víme, co se v reálném prostředí dělo s Battlefield 4 nebo SimCity, ale i tak jsou nadšení.

"Není to sice velký skok vpřed v FPS žánru, ale je to rozhodně krok kupředu," píší. "Pořád jde v tomto žánru ale o největší posun za posledních pět let. Jednoduše, pokud máte pocit, že vás už multiplayerové střílečky tolik nebaví, Titanfall je titul, díky kterému si ten žánr zase zamilujete."

Reklama na Titanfall

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Titanfall

Xbox One, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments