Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Studio stojící za Transformers nejspíš pracuje na portech Call of Duty 2014

Asi dělají na verzích pro Xbox 360 a PlayStation 3.

Je jen velmi málo jistot v herním průmyslu, ale že každým rokem uvidíme novou hru ze série Call of Duty, to je taková jediná neměnná věc. Na Call of Duty 2014, což bude podle některých zdrojů Modern Warfare 4, pracuje studio Sledgehammer, ale jak se zdá, nijak se nestará o verze na konzole Xbox 360 a PlayStation 3. Ty by podle všeho mělo obstarávat studio High Moon Studios, která má za sebou hry podle Transformerů a jejich posledním titulem byl Deadpool.

High Moon Studios se teď snaží najmout pár lidí, kteří by měli pracovat na "známé střílečce z prvního pohledu pro Xbox 360 a PlayStation 3". V jednom inzerátu se dokonce Activision zmiňuje o práci s enginem Radiant, který pohání všechny Call of Duty hry.

Už dříve vyšlo najevo, že Activision má pro sérii Call of Duty v současnosti tři hlavní studia - Sledgehammer, Infinity Ward a Treyarch, které tím dostali celé tři roky na výrobu svého CoD titulu. Dříve byla jen dvě studia a na každý nový díl byly tedy pouze dva roky. S porty na jiné platformy jim ale pomáhají další menší interní studia Activisionu.

Sledgehammer už také dříve naznačili, co bude obsahovat jejich Call of Duty 2014. Shodou okolností také díky pracovnímu inzerátu. Hledali totiž člověka, který se bude starat o "pokročilé efekty počasí a o destrukční efekty".

Představení posledního DLC do Call of Duty: Ghosts

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Ghosts

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments