Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 13. března

Problémy s Dark Souls 2 na PS3, nakupování PC hráčů, tvůrce Dear Esther do Valve nebo se podívejte na video úžasného jezdce.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Na Kotaku se objevil zajímavý průzkum ukazující, jak PC hráči nakupují mnohem více her, než které hrají. Zejména slevy s námi dělají divy, ostatně 79 procent hráčů říká, že má příjemný pocit, když něco koupí ve slevě. Lidé také v průměru koupí 11 až 25 her za poslední rok a vůbec si nezahraje 40 procent z těchto her. Dokonce třicet procent hráčů má na Steamu více než 50 nehraných her.

- Když si na PSN na PlayStation 3 předobjednáte hru Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes, dostanete k tomu zdarma Peace Walker HD. Napsal to oficiální PS Blog. Ale pozor, jde o limitovanou nabídku, která už běží.

- Dark Souls 2 má údajně na PlayStation 3 nějaké problémy s online matchmakingem. Namco Bandai říká, že spolupracují s From Software, aby zjistili, čím to je a problém co nejrychleji napravili. Dnes také budou probíhat výpadky PSN serverů kvůli údržbě, časy najdete na tomto odkazu.

- Myslíte si, že umíte jezdit v závodních hrách? Obáváme se, že tohoto chlápka drandícího v Initial D byste nejspíš nedali...

Watch on YouTube

- Hra Game of Thrones: Ascent, která vychází samozřejmě z populární série Hra o trůny, míří na Android a iOS. Zatím byla pouze na Facebooku, kde ji hrálo kolem 2 milionů lidí.

- Do týmu Valve nedávno přišel jeden velmi talentovaný muž. Mezi jejich zaměstnance se totiž zařadil Robert Briscoe, který stojí za neskutečně krásně vypadající hrou Dear Esther. Proč šel do Valve? Na svém blogu píše, že opouští indie scénu, protože 90 procent času pracoval sám ze svého pokoje a už mu to trošku lezlo na mozek...

- Skrillex docela nečekaně vydal nové album. Proč o tom píšeme tady? Protože ho ve své kompletní podobě vydal v rámci hry Alien Ride pro Android, což je střílečka vykrádající Asteroid.

- Zajímalo by vás, kolik si tak vydělává na bonusech šéf Activisionu, Bobby Kotick? Jelikož má Activision akcionáře, takové informace musí zveřejňovat a dozvěděli jsme se proto jeho poslední příjemný bonus k už tak rozkošnému platu. Ačkoli v roce 2013 společnost vydělala méně peněz než dříve, Bobby Kotick dostal roční bonus 7,85 milionů dolarů, což je v přepočtu 154,8 milionů korun.

- Herec Dominic Cooper, který se objeví ve filmové adaptaci World of Warcraft, říká, že cítí kvůli fanouškům toho světa "velký tlak". Jde podle něj o velmi specifický svět, který mají fanoušci velmi rádi a on je nechce zklamat. Awwwww.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dark Souls II

Video Game

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments