If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Bez důležitého opatchování se připravíte o pět hodin inFamous

Zdá se, že Second Son nestíhal finiš. Byl navíc vylepšen o přesně stejné věci, které stojí za odkladem Watch Dogs.

Zdá se, že studio Sucker Punch asi nějak nestíhalo, takže na Blu-Ray disku zítra vycházející PS4 exkluzivity inFamous: Second Son se nenachází finální, kompletní verze hry. Tu dostanete až tehdy, pokud si z PSN stáhnete důležitý patch 1.01 o velikosti 300 MB.

Jak jinak si to vysvětlit, kdy přináší vyladění obtížnosti soubojů s bossy, kteří se mají chovat dynamičtěji. Dále budou po aktualizaci lépe vybalancovány tři úrovně obtížnosti, ta normální bude nyní těžší a vývoj Karmy má zajistit delší zábavu. Vše typické věci, která se vždy řeší až ke konci vývoje hry.

inFamous: Second Son také s patchem 1.01 dostává významná vylepšení technického rázu týkající se enginu, jeho výkonu, živější a pestřejší aktivity obyvatel na ulici, větší provoz, větší šance na karmu při náhodných situacích týkajících se například záchrany obyvatel atd. Je velice, velice zajímavé, že všechny tyhle vychytávky jsou úplně tím samým, kvůli nimž byly o půl roku odloženi Watch Dogs.

Pro běžné hráče bude nejlákavější, že tento update hlavně zítra rozšíří hru o nevídaný počet dalších 19 misí z příběhové linky Paper Trail, které vám prý zaberou zhruba čtyři hodin hraní. Byly vyvinuty ve spolupráci se studiem 42 Entertainment a korespondují s webem EnjoyYourPower.com, kde se po příštích šest týdnů bude objevovat nový obsah a informace o příběhovém pozadí.

Další hodina pak přibude díky Cole's Legacy Content Packu (zdarma pro ty s předobjednávkou), který je v jiných čtyřech misích o prozkoumávání události následujících bezprostředně po konci inFamous 2, hraných ve spolupráci s investigativním reportérem, s nímž se pokusíte pochopit zdroj speciálních sil.

Sony vše v tiskovce prezentuje jako "bonusové mise zdarma", což může být trochu sporné, protože nikdo zvenčí netuší, jestli správně neměly být už součástí základní hry. Pravdou je, že takto se to jeví jako chvályhodný krok výrobce, jako že neúčtuje za dodatečný obsah a že vám hru o tolik hodin prodlouží.

Sluší se zde ještě dodat, že dnešní recenze byla napsaná už s aplikováním tohoto patche 1.01 (novináři ho dostali o týden v předstihu), přesto v ní zazněly stížnosti, že na otevřenou městskou akci klidně mohla být o něco delší. Znovuhratelnost prodlužují jiné morální volby ve vybraných situacích.

Poslední video z hraní

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

inFamous: Second Son

PS4

Related topics
PS4
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments