Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Okolo čeho se točí mapy v Battlefield 4: Naval Strike?

Plus jejich další obrázky.

Po náloži nahrávek a plnohodnotném traileru dnes EA představili čtveřici nových map z brzkého datadisku Naval Strike pro Battlefield 4, který vyjde už příští úterý pro předplatitele služby Premium (pro ostatní o dva týdny později).

Lost Islands se točí kolem havarovaného letadla, což je v souvislosti se ztracenou malasijskou linkou MH370 až nehezky aktuální téma. Vrak trupu se nachází uprostřed mapy a klíčem k vítězství bude jeho držení, ačkoli pěšáci ocení možnost odpálit ho, aby získali nové úkryty. Na okolních ostrůvcích, kde jde jezdit na čtyřkolkách, se nachází vodopád s jeskyní, kde se schováte před helikoptérami.

Nansha Strike je mapa zaměřená na lodě s několika základnami, o které se bude válčit. Centrální oblast na souši se může stát smrtelnou pastí pro vodní dopravní prostředky, které se tam pokusí dostat malými řekami.

Wave Breaker si zapíšete do paměti díky unikátní základně ponorek skryté pod kopci, vhodné pro přestřelky na blízko. I zde vyniknou četné Levolution efekty, jako je vypnutí světel, přesunutí ponorky dolů nebo zavření čtyř vodních vrat, čímž se zablokuje přímý přístup z bází na obou stranách.

Operation Mortar s dominující zříceninou staré pevnosti má být dovolenkovým rájem s dřevěnými chatrčemi okolo ostrovů, kde však opalující se milionáře nepotkáte, jelikož se oblast proměnila ve válečnou zónu. Kdo bude zříceninu kontrolovat, má výhodu pro snazší dobytí bází na hlavním ostrově. V módu Rush začnete dole a budete postupovat do vyšší nadmořské výšky, což má poskytnout nevšední vertikální hratelnost.

Čtěte také o dynamickém počasí, novém módu a ostatní články o Battlefieldu v kompletním zpravodajství.

Read this next