If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Půjdou Watch Dogs dohrát nebo vydrží donekonečna?

A i B je správně. A bude lepší PC nebo PS4 verze? Co X1?

Twitter Jonathana Morina, kreativního ředitele UbiSoftu Montreal, se zdá být dobrou studnicí informací o Watch Dogs. Naposledy se tam v reakci na dotazy fanoušků rozpovídal o tom, co se stane po dohrání hlavního příběhu (kolik hodin zabere?).

"Generování některých typů misí v otevřeném světě po dokončení příběhu je donekonečna, například předbíhání potenciálním zločinům na NPC postavách (obyvatelích) nebo různé online věci, zatímco jiné nekonečné nejsou," řekl.

Tvůrčí tým je prý posedlý splněním hry na 100 procent, což se ani jemu dosud nepodařilo, protože do hry pořád přibýval nějaký nový obsah. Jelikož některý běží donekonečna, rozhodli se definovat moment, kdy nastane to splnění na 100 procent, aby to byl dosažitelný cíl, ačkoli i potom můžete normálně hrát dál.

Pozitivní je jiná novinka a to že celé Chicago bude od úplného začátku hry každému volně přístupné. Žádné zavřené mosty do ostatních čtvrtí za řekou, žádné neviditelné překážky, jako to někdy v tomto žánru bývá, aby se omezil pohyb zvědavého hráče v úvodních fázích příběhu, než se dostane do určitého bodu stanoveného vývojáři.

"Avšak budete si muset vybudovat svou síť, abyste ho mohli celé monitorovat," upozornil na výzvu Jonathan Morin, čímž myslí nabourání center systému ctOS, abyste mohli používat jeho kamery k šmírování života v ulicích.

Když se kreativního ředitele UbiSoftu zeptali, jestli by doporučil PC (E3 2012 demo) nebo PS4 (E3 2013 demo) verzi Watch Dogs, jeho odpověď byla diplomatická: "Obě v současnosti představují dobrou volbu. Mají stejnou hustotu a stejný obsah, až na tu exkluzivní hodinu navíc na PS3/PS4."

K Xbox One verzi pouze řekl, že rozlišení dosud nefinalizovali, čímž shodil pod stůl spekulace o možném horším rozlišení grafiky na Xbox One. Z jeho slov každopádně vyplývá, že Watch Dogs na konzoli Microsoftu může být v něčem horší než na PC/PS4, když ji přímo nedoporučil jako ostatní. Více o hře v redesignovaném kompletním zpravodajství:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Watch Dogs

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments