Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Shrnutí recenzí druhé příběhové epizody pro BioShock Infinite

I s citacemi názorů na poslední dílo Irrational.

Na dnes vycházející druhé části Burial at Sea, singleplayerového DLC pro loňský BioShock Infinite, je zvláštní, že se dopředu vědělo o zavření studia Irrational Games. Mohl se tak v hodnoceních projevit určitý sentiment recenzentů, kteří mají v takových případech tendence něco málo přihodit na rozloučenou a nebýt tak tvrdě kritičtí, jako kdyby daná situace nenastala.

Mnozí jinak litují, že bylo DLC rozděleno (naše recenze první části), protože tak došlo k prodlevě a řada lidí se k této druhé s hraním za křehkou Elizabeth po tolika měsících a rok od základní hry asi vůbec nedostane. Má se za to, že Burial at Sea jsou levely, které se nedostaly do původního Infinite, když skončily v prototypové fázi nebo byly později vyškrtnuty, ostatně i obsah DLC tomu napovídá.

EGUK - 8/10 - "Jak pokrok ve vyprávění, tak i zábava hrát."

PC Gamer - 80% - "Stealth je zjednodušený až přehnaný, ale na Elizabeth se dobře dívá."

Joystiq - bez známky - "Nepřátelé nejsou natolik chytří, aby zjistili lokaci hrdinky, ani když se jim zneviditelní před očima."

GodIsAGeek - 9/10 - "Je delší než první část, zabere tři hodiny a pohrává si s novými nápady."

StrategyInformer - 95% - "Bude se líbit všem, kteří si přáli BioShock bez soubojů, využijete spíš kuši, uklidňující prostředek a alarm."

Vše o hře v redesignovaném kompletním zpravodajství Eurogameru:

Read this next