If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Game of Thrones hra od Telltale nebude prequel, říká šéf společnosti

Hra se bude nejspíš odehrávat ve stejné době, jako knížky a seriál.

Hodně se spekuluje o tom, do jakého časového období bude zasazena hra Game of Thrones od Telltale. Hodně se mluvilo, že děj by se mohl odehrávat ještě před začátkem knižní a televizní série, ale to sám šéf Telltale Games popřel.

Dan Connors v rozhovoru pro Digital Trends řekl, že hra nebude prequel podobně jako jejich The Wolf Among Us, který se odehrává ještě před dějem prvního čísla komiksu, ze kterého vychází.

"Seriál nám poskytuje časovou linku, ale celý ten svět je obrovský. Děje se tam velká spousta věcí a svět je velmi bohatý. Každé rozhodnutí, které udělá král Joffrey, má vliv na velkou spoustu lidí. A každé rozhodnutí i méně důležitých postav může mít vliv na všechno ostatní," naznačuje.

Mohlo by to tedy znamenat, že hrát budete za nějakou méně známou postavu nebo úplně novou, jejíž činy ovšem ovlivňují další věci v seriálu a knihách.

"Ten seriál dělá skvělou práci při interpretaci práce George R. R. Martina a jeho práce je zase skvělou encyklopedií o celé sérii. Člověk má velkou spoustu možností prozkoumávat ten svět."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Game of Thrones (Telltale)

Android, iOS, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC, Mac

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments