Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Alien: Isolation vyjde 7. října 2014

Creative Assembly to prozradili na výstavě od EG.

Britské studio se o uplynulém víkendu stalo hvězdou výstavy Rezzed pořádané Eurogamerem v Birminghamu, kterou si vybralo pro oznámení pro ně významné novinky a to termínu vydání jejich nejbližší velké hry pro Segu.

Sci-fi survival hra Alien: Isolation vyjde přesně 7. října letošního roku pro PC, PS4, PS3, X360 a X1. Dosud se počítalo s podzimem, takže je potěšující, že to je hned na jeho začátku a ne až těsně před Vánocemi. Připomeňme, že u nás Comgad připravuje verzi s českými titulky.

"Dosavadní reakce na hru byly neuvěřitelné, od vřískotu až po zrychlení tepu. Jde totiž o hru s Vetřelcem, jakou jste si vždy přáli hrát," komentoval to kreativní ředitel tvůrců Alistair Hope.

Že se nejedná jen o plané reklamní řeči, potvrdil včera například šéfredaktor EGUK Tom Bramwell, když na Twitteru po vyzkoušení Alien: Isolation napsal, že měl pocit, jako by na vesmírné stanici opravdu osobně byl. Nadšen byl též po přednášce o zákulisí vývoje, která podle něj prokázala, kolik chytré práce padlo na ztvárnění atmosféry jako ve filmech.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Alien: Isolation

Android, iOS, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments