If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Anno Online vstupuje do České republiky lokalizované

Oznámení od Playmana.

Domácí distributor UbiSoftu dnes dal na vědomí, že kompletně lokalizuje webovou budovatelskou strategii Anno Online od Blue Byte, která čerpá z obchodního modelu Free-2-Play. Nebylo přitom upřesněno, od kdy se tak stane, jen že hra vstupuje do ČR ve fázi otevřené bety.

"Čeští hráči budou mít nyní volný přístup k budování těch nejmodernějších staveb plně ve své mateřštině," uvedl královohradecký Playman a dodal: "Hráči české verze hry ANNO Online budou mít ve hře k dispozici nedávno aktualizovanou sadu monumentů. Až získají v sérii příběhových úkolů monument s názvem Knihovna, budou moci sbírat body znalostí, díky kterým potom lze odemknout zbylé monumenty v aktualizovaném technologickém stromu ANNO Online."

Cover image for YouTube videoANNO Online: startovní trailer [CZ]

Webové stránky Anno-Online.com, kde si můžete vytvořit svůj uživatelský účet a začít hrát přes internetový prohlížeč, kupodivu zatím přeloženy nejsou. AKTUALIZACE: jak upozornil čtenář EG, je to jen chyba na homepage, kde se česká verze skrývá pod záložkou pro Polsko (vzhledem k některým nedávným událostem příznačné :)

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Anno Online

PC

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments