If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Potvrzena předělávka Metro 2033 a Last Light pro PS4, X1 a PC

Metro Redux už oficiálně od Deep Silver.

Krátce po úniku jakési předobjednávkové nabídky z italského webu Everyeye byl vydavatel Deep Silver nucen dnes večer přiznat barvu, resp. oficiálně potvrdit Metro Redux jako reálnou záležitost. Má jít o konverzi obou starých dílů Metro, tedy 2033 a Last Light, pro PlayStation 4, Xbox One a PC.

"Mohli jsme říct, že nekomentujeme spekulace, ale postavíme se k tomu jinak než ostatní: Ano, nikdy jsme se netajili záměrem uvést značku Metro pro nejnovější hardware konzolí," napsali Deep Silver v prohlášení (nedoufali všichni spíš v pokračování...?)

To na uniklých obrázcích níže je prý stará interní prezentace, pouze s artworkem z ruské edice Metro 2033, jen s dočasným nahrazením nápisem Redux a nápady na dárky, které se nemusí uskutečnit.

To uváděné vydání v červenci letošního roku se nejspíš nestihne, protože více se o tomto remaku dozvíme až na červnové výstavě E3: "Zatím totiž nejsme připraveni o tomto prvním nextgen počinu od ukrajinského studia 4A Games mluvit do detailů, ale až se tak stane, budete z toho odvařeni," zakončili Deep Silver vábení.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Metro: Last Light

PS3, Xbox 360, PC, Mac

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments