Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Van Helsing 2 se posouvá o měsíc

A co u nás? Hrozí opět dlouhé zpoždění?

Vlastní zpráva - Po Daylight druhou hrou, která nestihne původně zamýšlenou polovinu dubna, je slovanská diablovka The Incredible Adventures of Van Helsing 2 na motivy legend o Drákulovi.

Tvůrci ze studia Neocore Games dali na vědomí, že nakonec vyjde 22. května, což značí zhruba měsíční zpoždění.

"Hra nám zabírá trochu více času, než jsme mysleli. Chceme se ujistit, že pokračování překonává jedničku v každém aspektu a že vás přiková do židlí poutavým novým příběhem. Navíc tímto termínem oslavíme výročí prvního dílu."

V této souvislosti se Eurogamer optal distributora TopCD, jak to bude s uvedením nás. Hrozí opět dlouhé prodlevy, jako jako minule čekání třičtvrtě roku?

"Van Helsing 2 by měl vyjít určitě dřív než jednička, tam bylo zpoždění veliké, ale žádné datum zatím nevíme. Čekáme na materiály. Kdy začneme s překladem, to záleží hlavně na vývojářích, kteří jsou momentálně vytížení. Jako obvykle všecko strašně moc trvá," řekli nám k tomu před pár týdny Aleš Kopřiva a Martin Válek z lokalizačního oddělení ostravských TopCD.

Nemohli tedy slíbit ani stihnutí léta, protože to není v jejich rukou. První díl Van Helsinga nakonec vydali začátkem března za 399 Kč a tehdy také varovali před nehotovou češtinou šírící se nedopatřením přes Steam.

Cestovatelský pouták ke dvojce

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Incredible Adventures of Van Helsing 2

Xbox One, PC, Mac

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments