Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Spekulace o prequelu Borderlands

Za koho se prý bude hrát?

Než vznikne v podstatě jistý třetí díl veleúspěšné série od Gearboxu, nějaký čas to potrvá, ale značka musí žít dál, aby na ni fanoušci nezapomněli, když DLC nejdou ždímat donekonečna. Vedle adventurních Tales from Borderlands od Telltale tak má vzniknout i jiná odnož pro PS3, X360 a PC rodící se údajně v australském studiu 2K pro vydání letos na podzim.

S touto spekulací přišel dnes neznámý web GamersPointNow a výrobce z 2K se rozhodl ji nekomentovat. Tím, kolik podrobných detailů odhalila, je až podezřelá, takže vše berte s velkou rezervou.

Hra se má odehrávat na Měsíci Pandory, který se jmenuje Elpis. Prý půjde o prequel, tedy dějové zasazení před události jedničky.

Účinkovat zde mají čtyři postavy: Athena The Gladiator známá z DLC General Knoxx, zaměřená na boj na blízko s kinetickým štítem, který absorbuje střely, a vybavená plasmovým mečem. Dále Wilhelm The Enforcer, kterého poznáte díky kanónu namontovaném na ruce a dronům vyvolaným během bitvy. Partičku uzavřou Nisha The Lawbringer a robůtek Fragtrap.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Borderlands 2

PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, PC, Mac

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments