If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Fotky z předváděčky Watch Dogs asi odkryly mapu

Plus mechanický pavouk a úryvek z nové mise.

Vlastní zpráva - Uprostřed tohoto týdne se v Paříži pod taktovkou UbiSoftu konala velkolepá novinářská předváděčka Watch Dogs, z níž se veřejné výstupy smí objevit až po 21. dubnu. Nicméně některým účastníkům to nedalo a zveřejnili na sociálních sítích pár fotek, které dost možná předčasně odkryly podobu mapy Chicaga ze hry.

Podle analýzy fanouška, který otočil perspektivu scény z jedné obrazovky na akci a přiblížil ji, by město ve Watch Dogs mohlo vypadat nějak takto. Obrys jeho tvaru prý přesně odpovídá malé mapě z vlaku nadzemky z nedávného oficiálního traileru Welcome to Chicago.

A to není vše, co se k bez debat nejočekávanější hře jara přes noc objevilo. Přes službu Imgur "unikl" obrázek velkého mechanického pavouka, kterým chtěl někdo rozvířit vlnu spekulací. Že by se ve Watch Dogs snažícím o realističnost objevil takový nepřítel, je ale dost nepravděpodobné.

Spíš to asi bude jen minihra z hrdinova mobilního telefonu založená na augmentované realitě, o které výrobce již několikrát mluvil. Takto si prý do prostředí budete moci uměle vyvolat i zombíky nebo laserové sci-fi zbraně jak z Blood Dragon (ukázky). Chytré, ne?

A konečně na závěr tu máme nahrávku nové mise, kterou UbiSoft tento víkend ukazuje návštěvníkům výstavy PAX East, kterým bohužel není dovoleno si hru osobně osahat. Je pouze patnáctivteřinová, protože Instagram delší videa nepovoluje. Pocházet má z PC verze.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Watch Dogs

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments