Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

The Last of Us: Remastered bude na PS4 též lokalizované

A info o posledním DLC pro PS3 originál.

Vlastní zpráva - Ta otázka se sama podbízela, ale dosud se ji nikdo nezabýval. Až dnes obchod Xzone, který mohl přinést potěšující zprávu, patrně pocházející od Sony, která se k tomu ještě oficiálně nevyjádřila:

"Hodně zákazníků se ptá, zda The Last of Us: Remastered (PS4) bude také v češtině. Můžeme potvrdit, že BUDE," napsal před okamžikem na svém Twitteru.

Bude zajímavé sledovat, jestli to budou totožné texty jako vloni ve hře pro PS3, jejichž překlad tehdy kritizoval František Fuka, nebo zda Sony chyby na PS4 po roce nějak napraví (pokud se tak už nestalo v některém updatu?).

Reedice pro PS4 na Xzone stojí 1399 Kč a týká se ji stejná předobjednávková iniciativa jako v zahraničí, když odmění speciálním DLC. To do hry přodá navíc 100 Supply Points (XP), dvě speciální bonusové skiny Joela a Ellie a plno dalšího.

Naughty Dog také oficiálně představili poslední přídavek, nebo spíš jejich kompilaci, Grounded Bundle za 10 dolarů pro PS3 originál The Last of Us. Je zaměřen na multiplayer a najdete ho pak i v Remastered. Přinese čtyři nové mapy (Wharf, Capitol, Coal Mine, Water Tower) v lokalitách, které můžete znát z kampaně. Tu si nově ti nejodvážnější budou moci dát ve velmi obtížném režimu Grounded s chytřejší a brutálnější umělou inteligenci, koupitelném i samostatně za 5 dolarů. To platí i pro nové schopnosti a perky do MP, o nichž více zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Last of Us

PS3

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments