If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

State of Decay: Lifeline pro PC/X360 zacíleno na červen, první obrázky

V základně musíte vybudovat i záchodky.

Je sice trochu divné tomu říkat DLC, když to vyleze až rok po základní hře, ale je to tak: Lifeline pro State of Decay vyjde v červnu 2014 souběžně pro PC a X360. Odhalilo to preview Polygonu napsané z předváděčky na výstavě PAX East, které též přineslo vůbec první obrázky z tohoto přídavku pro postapokalyptickou zombie akci v otevřeném světě a nějaké další detaily.

Že bude Lifeline o hraní za armádu, se již vědělo. Na rozdíl od původní hry tedy nezačnete s holým zadkem, nýbrž s velkou palebnou silou za zády. Jako člen jednotky Greyhound One budete vysláni do města Danforth, abyste tam sjednali pořádek. Jenže jak už to tak bývá, vaše zásoby se budou postupem času tenčit a ty další vám už nikdo nepřiveze, tudíž se musíte vypravit za stěny základny pro suroviny, kterými vyztužíte svou obranu.

Lifeline tedy nebude pouze o záchraně a evakuaci obyvatel helikoptérou před hordou nemrtvých, nýbrž i o správě základny, což je snad poslední dobou v těchto hrách povinné. Aby si vaši vojáci zachovali morálku na vysoké úrovni, musí být navíc základna čistá, což mimojiné znamená i výstavbu záchodků.

Větší sousto, kterým je plnohodnotný online multiplayer (vyřazený dodatečně z prvního State of Decay), si studio Undead Labs schovává až na plnohodnotné pokračování, čili Lifeline bude opět jen singleplayerový zážitek. Tvůrci si jinak v rozhovoru s Polygonem hodně pochvalovali spolupráci s Microsoftem, který ukořistil práva na tuto sérii, čímž se mu odmění za předešlou riskantní investici do originálu, který přitom vloni porušoval spoustu nepsaných zákonů o herním designu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

State of Decay

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments