Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak se změní souboje s draky v Dragon Age Inquisition?

Míření na křídla se vyplatí.

Až toto očekávané fantasy RPG vyjde 10. října pro PC, PS4, PS3, X1 a X360, utkáte se v něm mimojiné s draky. A tyto souboje budou probíhat jinak než v minulých dílech Dragon Age.

"Když zaútočíte na draka, netrefujete ho automaticky celého, nýbrž jen jeho nohu nebo křídlo, na čemž bude v Inquisition záležet. Na toto se hodně zaměřujeme a na červnové E3 ukážeme v plné kráse, jak to funguje," řekl producent Cameron Lee z BioWare pro IGN.

Dnešní nový obrázek s drakem

Prý při svém objevování krajiny narazíte na spoustu rozličných druhů draků, které budou chrlit oheň různým způsobem, disponovat živelným útokem, jiní zase budou více ozbrojení než ostatní. Měli byste se proto nejprve pořádně poinformovat, o jakého draka jde, abyste pak zvolili správný typ útoku a synergii vaší družiny.

Tvůrce zdůraznil, že na rozdíl od všech ostatních her a minulých dílů Dragon Age budou draci v boji ničit svět okolo sebe. Více také budou létat ve vzduchu a provádět vůči vám úhybné manévry, rozhodně tedy nemají působit staticky. Ale pokud je připravíte o nohu nebo křídlo, jejich chování se potom změní - více o Inquisition v kompletním zpravodajství.

Včerejší epický trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dragon Age: Inquisition

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments