Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Chce si ještě někdo tento víkend zkusit betu Wildstar?

Za účast odmění bonusem do plné hry.

Aktualizace 2.5. - nabízíme vám pár stovek dalších klíčů pro vyzkoušení bety Wildstar tento víkend 2. - 4. května. Účastníci bety dostanou za každý den, kdy se přihlásí, tento bonus do plné hry. Klíče fungují pouze pro EU účty.

Původní článek z března - Při minulém rozdávání vstupenek do The Elder Scrolls Online si jich zaregistrovaní (přihlášení) čtenáři Eurogameru rozebrali 700 za pouhou hodinu. Od toho lze odvodit, že když jich je k dispozici desetkrát méně (přesně 70), že to asi budou fofry. Více jich od Comgadu sehnat nešlo, protože se na rozdíl od současné pokročilé etapy TESO jedná teprve o jedno z prvních kol bety, kam není žádoucí pozvat přehnaně mnoho testerů.

Wildstar je na červen plánované MMORPG od Carbine Studios a NCSoftu, ale namísto jejich předešlého hitu Guild Wars 2 se zasazením podobá Star Wars: The Old Republic, protože jde o komiksově stylizované sci-fi na vzdálených rozlehlých planetách, kde to prý hodně žije (více o tom na wildstar-online.cz nebo na YouTube kanálu distributora).

Svou vstupenku naleznete po kliku sem a vzhledem k jejich nedostatku vás poprosíme, abyste si o ni požádali jen v případě, že opravdu hodláte hrát a neupřednostníte třeba vypadnutí ven při slibovaném dvacetistupňovém teplu. Instrukce pro uplatnění se dozvíte hned po obdržení vstupenky, ostatní je nepotřebují, takže je zde nebudeme zbytečně vypisovat.

Další možností, jak se do bety po rozebrání klíčů dostat, je předobjednávka na Xzone, po níž vám v mailu do jednoho dne přistane klíč do všech beta-víkendů. Vedle jiných výhod, jako jsou několikadenní náskok s plnou verzí či ingame bonusy (batoh ve hře, raketový domeček, výzdobu do obydlí, herní titul Chosen of the Progenitors).

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Wildstar

PC

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments