If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Balistický štít z Battlefield 4: Dragon's Teeth v pohybu

Předčasné info o čtvrtém datadisku.

Vábení EA, že někdy tento týden vypustí první záběry ze čtvrtého přídavku Dragon's Teeth pro Battlefield 4, je už zbytečné. Uživatel DANNYonPC na YouTube je předhonil, když nabídl sestřih z hraní se všemi novými zbraněmi. Mezi nimi je bezesporu nejzajímavější balistický štít, který voják při pohybu drží v jedné ruce a vidí venkovní dění jen úzkým, patřičně zašpiněným průhledem. S tímto štítem se též dají odstrkovat drobné předměty a vše je velice pekně animováno, viz prostřední část videa:

Cover image for YouTube videoFirst look at all Dragon's teeth weapons!

Z dalších zbraní bychom podle modelů přidaných do PC verze BF4 měli dostat pistole Desert Eagle a Unica 6 Magnum, samopal IG MPX, útočnou rifli SRSS Bulldog 762 a sniperku McMillan CS5. Ovládat na dálku by se v tomto DLC měl i robot vybavený samopalem a granátometem.

Čtyři nové mapy se asi mají jmenovat Marketplace, Propaganda, Urban Garden a Waterfront. Jiné zdroje mluví o Sunken Dragon, Propaganda, Pearl Market a Lumphini Garden. Přídavek má také zvýšit maximální hodnost ze 120 na 130. Oficiální obal Dragon's Teeth zde:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 4

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments