Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kybersoutěž s Watch Dogs o notebook a sběratelky

Sledujte Aidenovu digitální stopu a vyhrajte.

Kde je Aiden Pearce? Sledujte jeho digitální stopu skrz kyberprostor a získejte herní notebook Alienware.

Eurogamer se dnes zapojuje do originální soutěže s tématikou Watch Dogs, kterou distributor ConQuest pořádá napříč vícero domácími herními médii. Naším QR kódem je právě tento:

Indicie pro účast v soutěži jsou ukryty právě v QR kódech, které jsou postupně, obvykle v intervalu několika dnů, odhalovány na různých webech, k jejichž hledání poskytuje nápovědu oficiální facebooková stránka (případně ještě existuje česká mikrosajta).

Vaším cílem je nasbírat dostatek stop tím, že si QR kódy načtete do svého mobilního telefonu přes nějakou čtečku či aplikaci k tomuto účelu (např. QR Code Scanner pro iOS či QR Code Reader pro Android). Jakmile naleznete dostatek stop, budete kontaktováni.

Hraje se o nabušený herní stroj od Alienware, sběratelské edice hry Watch Dogs, dárkové a sběratelské předměty. Finále soutěže, do nějž se kvalifikujete nasbíráním dostatečného množství těchto QR kódů, proběhne 26. května na launch párty k vydání hry v pražském klubu Radost FX, spojené s půlnočním prodejem Watch Dogs ve spolupráci s Xzone.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Watch Dogs

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments