Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Bohemia Interactive slaví 15. narozeniny rozdáváním Operace Flashpoint zdarma

I Arma 3 víkendem zdarma či 80% slevami.

Je to trochu paradoxní. Zatímco šéf a zakladatel firmy Marek Španěl k příležitosti aktuálních 15. narozenin Bohemia Interactive děkuje fanouškovské komunitě za její vydatnou podporu, která přetrvává navzdory fundamentálním změnám herního průmyslu, paralelně musí řešit potíže, když DayZ někdo hacknul. Oficiálně to bylo potvrzeno, na rozdíl od ukradení zdrojového kódu, o němž se spekulovalo na Redditu. Útočník prý z napadeného serveru nebyl schopen ukrást uživatelská data a harmonogram příštího vývoje to neohrozí.

Watch on YouTube

Pokud od této kaňky na oslavách odhlédneme, běžní hráči mohou z výročí momentálně nejpočetnějšího českého studia jedině těžit. Bohemka totiž rozjela slevovou akci na Steamu, kde se většina jejích her dá koupit s až 80% slevou. Arma 2 tak nyní stojí jen pár eur, podobně jako jiné starší hry typu Take on Helicopters s DLC. Cena těch novějších, jako DayZ či Take on Mars, spadla jen o 15-20 procent.

Navíc loňská Arma 3 jde pouze během tohoto víkendu zkusit v plné verzi zcela zdarma (včetně první epizody singleplayerové kampaně) a komus se zalíbí, dostane na ni 40% slevu (přesto v přepočtu pořád 750 Kč).

Symbolickým narozeninovým dárkem Bohemia Interactive je potom uvolnění prvního dílu Operace Flashpoint z roku 2001 původně pod Codemasters, později znovuvydaného pod názvem ARMA: Cold War Crisis. Stačí si hru přidat na váš uživatelský účet na Steamu nejpozději do pondělí, kdy vyprší i ostatní zmíněné nabídky. Nová brožura studia v PDF ale zůstane a jeho úspěchy mu už nikdo nesebere - více o nich v našem nedávném tématu: 1. část a 2. část.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Arma 3

PC

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments