Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Šéf Halo nemá radost, když unikají informace ze studia

Ničí to prý i životy a lidé přicházejí o práci.

Ředitel vývoje Frank O'Connor z 343 Industries, který vede v současnosti Halo sérii, nemá moc rád unikání herních informací. O lidech jako o známém CBOATovi z fóra NeoGAF, který má velmi zasvěcené informace, mluví v dost negativním světle a podle něj tito lidé dělají "ilegální a nesprávnou činnost, která poškozuje lidi stojící za těmi hrami".

"Porušení embarga není nějaké proroctví," řekl Frank O'Connor na otázku, co si myslí o leakování informací na herních fórech. "Ani na to člověk nepotřebuje mít nějaké extra schopnosti. Získává nebo dostává informace, které vypouští ven, většinou nelegálně."

"A nedělá to z nějakého noblesního důvodu, dělá to pouze pro pozornost."

Říká, že slušní lidé s rodinami úmorně pracují, aby se probudili a zjistili, že jejich práce je všude na internetu, aniž by to chtěli. "Není to sranda a kvůli čemu? Abyste měli 8 hodin předem jenom trochu zajímavé překvapení a bez kontextu? Nebo byli pak zklamaní? Nebo kvůli vám někdo přišel o práci?"

Frank O'Connor nejspíš mluví z vlastní zkušenosti, protože například CBOAT byl první člověk, který informoval o HD předělávkách Halo série pro Xbox One.

Read this next