Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tvůrce Counter-Strike: Pracuje se na Half-Life 3 a Left 4 Dead 3 vypadá skvěle

Nejspíš prozradil něco, co tak úplně neměl…

Minh 'Gooseman' Le je člověk, který stál za zrodem dodnes nesmírně populárního Counter-Strike. Je tedy jasné, že má dost informací o tom, co se kutí ve Valve a možná prozradil něco, co ještě mělo zůstat tak trochu tajemstvím.

V rozhovoru pro GoRgnTV naznačil, že se tak nějak všeobecně už ví, že Valve pracuje na pokračování svých titulů. Také prozradil, že už viděl koncepční obrázky z Half-Life 3, což potvrzuje, že na hře se ve Valve skutečně pracuje.

"Nemyslím si, že o tom mohu mluvit, ale tak nějak to považuju za veřejné tajemství. Lidé stejně vědí, že se na té hře pracuje," řekl. "Viděl jsem pár obrázků, nějaké koncepty. Asi to nebude moc velká novinka."

"Prostě jsem viděl něco, co vypadá jako z Half-Life univerza. Asi stejně nikoho nepřekvapí, když řeknu, že na tom pracují. Takže vlastně klidně můžu říct, že jsem viděl nějaké koncepty z Half-Life 3."

Na co se ale hodně těší je "nové Left 4 Dead". "Viděl jsem ho a vypadá senzačně. Hrozně se mi líbilo to, co jsem viděl. Je to jedna z těch sérií, co změnili celý herní průmysl. V té době nebylo příliš mnoho dobrých kooperativních her."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Half-Life 2: Episode 3

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments