Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Šéf tvůrců The Order: 1886 reaguje na kritiku

Co přiznal a co slibuje? + obrázky.

Studio Ready at Dawn teď možná lituje, že sebralo odvahu a nechalo odvysílat pár minut souvislého hraní z jejich The Order: 1886. Někteří věční nespokojenci je totiž poté doslova semleli, například kvůli podobnosti s Gears of War a celkovému kladení abnormálně vysokých nároků na jednu z prvních PS4 exkluzivit, která má těžit z výkonu nového hardwaru.

Technický ředitel tvůrců Andrea Pessino se pak ve fóru nechal vyprovokovat a zareagoval na kritiky, čímž si udělal medvědí službu, a nebylo to poprvé:

"Pokud si někdo myslí, že naše hra stojí za h****, nemám s tím problém. Samozřejmě bych upřednostnil jiný názor a mrzí mě, že jsme selhali v nalákání potenciálního příznivce, ale necítím se ublíženě ani naštvaně. Názor je pouhým názorem, nejde o otázku života nebo smrti."

Podle něj je v současnosti i vzhledem k vysokým nákladům obzvlášť důležité vytvářet hry, které mají osobnost a tím nevyhnutelně polarizují publikum. To, že někteří hru milují a jiní nesnášejí, má být proto úplně v pořádku.

Zástupce vývojářů, kteří prý nyní jsou ve velkém stresu, pak ještě přiznal něco, co se mu může časem vrátit i s úroky: "Srdcem naší hry je na každý pád third-person střílečka. Základ hratelnosti nebude revolucí, ani jsme o ni nikdy neusilovali, ale ujišťujeme vás, že není generická. The Order 1886 bude unikátním zážitkem v tom, jak všechno míchá dohromady. Uvidíte."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Order: 1886

PS4

Related topics
PS4
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments