Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Očekáváme: Recenze Watch Dogs v úterý přesně v 9:00

Už za pár desítek minut...

Zatímco si všichni užívali tropických teplot někde venku, Pavel Oreški byl jako krtek zalezlý doma v obýváku, resp. ve virtuálním Chicagu. K hackování a řízení superpočítače ctOS měl pádný důvod: recenzování finální PS4 verze očekávané akce Watch Dogs. Od poloviny minulého týdne v nich dosud strávil už desítky hodin, přesto včera říkal, že není šance dohrát je na ukazatel sta procent. Tak rozsáhlých těch pět příběhových kapitol singleplayeru prý je.

Více zatím bohužel prozradit nesmíme, jelikož embargo na recenze Watch Dogs je stanovené na úterní devátou hodinu ranní, kdy si, jak jste za ta léta zvyklí, samozřejmě přečtete i tu naši - už v podstatě napsanou, za což vděčíme příkladné spolupráci s domácím distributorem ConQuest.

Rozhodnutí UbiSoftu dovolit publikování verdiktů až takto relativně pozdě, když mnozí od obchodů dostávají své předobjednané originálky již dnes a když je celý internet zaplaven četnými úniky, jinak vzbudilo kritiku. Někteří lidé ve světě v tom vidí možné obavy výrobce, ale podle našeho názoru na tom není nic divného ani výjimečného, děje se tak úplně běžně i u řady chválených titulů. Stanovení embarga na recenze ráno v den oficiálního vydání je určitě logičtější, než třeba dva týdny předem jako u recenzí některých jiných her, na něž se pak při jejich příchodu do obchodů zapomene ani se o nich později tolik nemluví.

Nezapomeňte také, že dnes večer od 21:00 se v pražském klubu Radost FX koná launch párty Watch Dogs se vstupem pro veřejnost zdarma, tématickým programem, DJ's Rockstar a James Cole i půlnočním prodejem ve spolupráci s Xzone. Na místě se bude vyskytovat i několik redaktorů Eurogameru, se kterými můžete hodit řeč, pokud je tedy dokážete identifikovat bez berličky v podobě bezpečnostních kamer :)

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Watch Dogs

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments