Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Detaily o LEGO Batman 3

Ochránce dobra spojí síly se superhrdiny.

Krátce po teaseru k nám od Cenegy dorazily podrobnější informace o již třetí letošní LEGO hře (po The Hobbit a The Movie VideoGame), kterou se stane LEGO Batman 3: Beyond Gotham.

Maskovaný ochránce dobra spojí své síly se superhrdiny ze světa DC Comics a vyrazí do hlubokého vesmíru, aby společně zabránili zlému Brainiacovi zničit Zemi. Pomocí síly lucernových prstenů scvrkává Brainiac světy, aby si je mohl přidat do své zvrácené sbírky miniaturních měst z celého vesmíru. Nyní musí nejslavnější superhrdinové i nejprohnanější superpadouši táhnout za jeden provaz a vydat se na různé lucernové světy, sbírat tamní prsteny a zastavit Brainiaca dřív, než bude pozdě.

Hráči si zpřístupní více než 150 jedinečných postav ze světa DC Comics včetně členů Ligy spravedlivých a velkých figurek LEGO, jako jsou Killer Croc, Solomon Grundy a mnoho dalších. Fanoušci všech věkových kategorií budou moci ovládat své oblíbené hrdiny a padouchy s novými pomůckami a dovednostmi. Díky Brainiacovým schopnostem ovládat mysl ostatních lidí a síle jeho lucernových prstenů čekají osobnosti klasických postav nečekané proměny.

V rámci LEGO Batman 3: Beyond Gotham budou mít hráči možnost prozkoumávat různé věhlasné lokace, jako je například Síň spravedlnosti, Netopýří jeskyně či strážní věž Ligy spravedlivých. Na Batmanově počítači si budou moci zpřístupnit jeho výcvikové moduly a zúčastnit se řady výzev, bitev a závodů.

„Série LEGO her, kterých se celosvětově prodalo už více než 100 milionů kusů, je sama o sobě neuvěřitelně populární a děláme vše pro to, aby hra LEGO Batman 3: Beyond Gotham byla tou nejlepší superhrdinskou videohrou letošního roku určenou pro všechny věkové kategorie," řekl Tom Stone, výkonný ředitel TT Games. „Vývojářský tým TT Games převádí hru LEGO Batman i s ohromným počtem postav ze světa DC Comics do úplně nového prostředí, ve kterém na hráče čeká nový výpravný příběh, více pomůcek a nečekaných výzev."

Hra vyjde letos na podzim pro PC, PS4, PS3, X360, X1, Wii U, VITA a 3DS.

Teaser

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

LEGO Batman 3: Beyond Gotham

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, Nintendo Wii U, PC, Nintendo 3DS

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments