Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Start rakety jménem Wildstar je blízko

Už zítra pro nedočkavce + video s CZ titulky.

Adrenalin stoupá do kosmických výšin a strmý start rakety jménem WildStar je otázkou pouhých několika dnů. Distributor Comgad nám dal na vědomí, že spuštění nové sci-fi onlinovky od tvůrců Guild Wars z NCSoftu je neodvratitelně blízko.

Již zítra, tedy 31. května 2014 začne tzv. head start pro všechny nedočkavce, kteří si stihli (nebo ještě stihnou) hru předobjednat. A 3. června 2014 vypukne na tajemné planetě Nexus teprve ta správná divočina. Tuhle hru totiž prý může hrát jen... obrovské množství lidí, protože toho má také hodně co nabídnout, tvrdí výrobce. Ten také nechal opatřit nedávné video českými titulky, abyste mu lépe rozuměli:

Watch on YouTube

Pokud jste si hru předobjednali a máte k dispozici předobjednávkové klíče, dejte si pozor, neb jejich platnost vyprší v pátek 6. června 2014. Budete-li chtít dále probádávat tajemnou planetu Nexus, budete muset svoji hru „upgradovat" na plnou verzi, a to prostřednictvím standardní edice za 1199 Kč nebo Deluxe Edition za 1599 Kč. Prvních 30 dní hry je zdarma, ale při aktivaci účtu je potřeba zadat číslo platební karty nebo kód z kupónu WildStar Timecard. K dispozici jsou kupóny na 15, 30 nebo 60 dní za 175 Kč, 319 Kč či 699 Kč.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Wildstar

PC

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments