Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Watch Dogs se už prodaly 4 miliony kusů, bude pokračování. A výsledky soutěže

Obsahují i narážku na šmírování Kinectem.

Že se hackerská akce od UbiSoftu stane hitem, to se vědělo dopředu z počtu předobjednávek, z překonání Assassina v číslech za úvodních 24 hodin nebo trhání rekordů v Británii. Ale že to bude až tak hodně prodávaná hra, to asi odhadoval málokdo.

UbiSoft se v noci na dnešek pochlubil, že Watch Dogs se za počáteční týden prodaly koncovým zákazníkům čtyři miliony kusů (patrně součet krabicovek a digitálek celosvětově), což je na novou značku neuvěřitelný úspěch. A doprovodnou mobilní/tabletovou aplikaci zdarma si stáhlo milion uživatelů.

"S takovým zájmem a pozitivními ohlasy od hráčů jsou Watch Dogs hrou, kterou v tuto chvíli musí mít prostě úplně každý," komentoval to viceprezident marketingu a obchodu z UbiSoftu. Na tento výsledek je hrdý a také sebejistý v tom, že tuhle značku čeká báječná budoucnost, čímž de facto potvrdil pokračování.

Watch on YouTube

Mimochodem, Watch Dogs obsahují narážku na loňskou kauzu, kdy se lidé báli doma zapojovat Kinect k Xbox One z obav, aby náhodou nemohli být šmírování Microsoftem. Tvůrci ji uchopili jako vhodný námět na easter egg: ve hře se proto vyskytuje NPC postava, kterou kamera, zde nazvaná Kinekt, bez vědomí dotyčného natáčí při hraní her a vy to vše jako Aiden můžete po nabourání zařízení sledovat. Tuto scénu pro vás Eurogamer zaznamenal do videa výše.

A protože je dnes středa, přichází zde... víte co? Ano, slibované druhé kolo soutěže o Watch Dogs!

Pokud jste tedy již odpověděli na soutěžní otázku (správné byly výjimečně dvě možnosti: že se ve hře nedá létat a přepínat mezi třemi hrdiny), vůbec na nic nečekejte a přihlaste se ihned v komentářích níže o svou výhru.

Pět nejrychlejších z vás, kteří prošli prvním kolem soutěže a napíší jako první příspěvky do diskuse, tak dostane tu sběratelskou DedSec edici pro PC (1. místo), dvakrát PS4 verzi ve steelbooku (2.-3. místo), sošku Aidena (4. místo) a čapku s kuklou (5. místo). Poté, co ověříme, že jste v minulých dnech správně odpověděli na soutěž, v diskusi potom během dneška oficiálně potvrdíme pořadí výherců...

Rozsáhlou videorecenzi PC verze Watch Dogs od Josefa Eisnera publikujeme ještě dnes.

Read this next