Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zaklínač 3 - bombastický trailer, sběratelka, vydání 24. února 2015

Právě oznámeno + aktualizováno o bonus v ČR.

Zakladatel CD Projektu před okamžikem na zásadní pre-E3 konferenci (záznam) oznámil, že očekávané RPG Zaklínač 3: Divoký hon vyjde přesně 24. února 2015, souběžně na PC, PS4 a X1 (jak známo, u nás na všech v češtině od Cenegy). Níže aktuálně přinášíme nový bombastický trailer nazvaný Sword of Destiny, složený výhradně ze záběrů z hraní, během nějž opět dojde i na sex:

Watch on YouTube

Jelikož o dárcích ke standardní edici už víme z odpoledního úniku (více se jich prý ani do krabičky fyzicky nevejde :), hlavní novinkou večera bylo oznámení ještě nabušenější sběratelské edice, která váží přes dva kilogramy. S velkou, ručně kreslenou soškou Geralta sedícího na gryfovi (velikost 33x24x10 cm a je z polystone), 200-stránkovým tištěným artbookem, kovovou krabičkou, speciálním odznakem a veškerým obsahem ze standardní verze. Odteď už se dá tato limitovaná sběratelka pořídit z Xzone za 3699 Kč (PC) či 4299 Kč (PS4/X1) - níže její oficiální představení:

Watch on YouTube

Třetí možností je Gog.com edice, která je zase výhodná v tom, že kdo z dřívějška vlastní Zaklínače 1 a 2, pořízeného odkudkoli, ten tam bude při nákupu odměněn za věrnost 5% nebo 10% slevou z ceny. Vedle prodlouženého soundtracku, první epizody digitálního Dark Horse komiksu, wallpaperů, koncepčních artworků a starší plné hry Neverwinter Nights i se třemi datadisky.

Oficiální obrázek obsahu té drahé sběratelky

Xzone navíc před chvílí přišlo s oznámením, že nad rámec toho všeho ještě dá všem předobjednávkám krásný steelbook, který v ČR nabízí exkluzivně jako jediný obchod. Níže vzhled této krabičky na PC i konzolích, plus obrázek dárků u standardní verze Zaklínače 3 s českými popisky - více o nabídce Xzone na této stránce.

Tento steelbook pro předobjednávky jen na Xzone

CD Projekt měl jinak na konferenci dost rýpavou náladu, když se navezl do Watch Dogs kvůli existenci tolika různých edic, z nichž žádná není kompletní. Chce na to proto jít diametrálně odlišně a hra bude ve všech edicích Zaklínače 3 totožná, liší se jen přiloženými dárky. Zbývá proto ještě představit poslední čtvrtou edici, tu základní digitální, v níž najdete navíc digitální artbook (nikoli tištěný jako u sběratelky), bonusová videa v HD, detailní mapu a možnost pre-loadu.

Závěrem pár momentek z konference o Zaklínači 3, který jinak pro zajímavost vyjde v těchto všech lokalizacích: anglicky, polsky, německy, francouzsky, rusky, portugalsky, japonsky (kompletní překlad včetně dabingu) a pak v arabštině, italštině, španělštině, čínštině, česky, maďarsky, ve španělštině pro Latinskou Ameriku a korejštině (jen titulky).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments