Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Báječných 6 minut z mulťáku Battlefield Hardline

Beta právě začala na PS4 i PC!

Úniky prošpikované Battlefield Hardline zakončilo EA E3 konferenci a nemělo zpočátku snadnou úlohu, avšak po konci tohoto pásma všichni jásali. Bylo totiž proč.

"Když jsme se před pár lety potkali, napadl nás námět policistů proti kriminálníkům, s novými zbraněmi a novými způsoby hraní, těch dobrých proti špatným. Vzali jsme to, co nejvíce milujete na Battlefield 3, tedy destrukci, vozidla a postavili na tom novou hru," tvrdí tvůrci. Zároveň to ale bude něco jiného než klasická střílečka, prezentací to spíš připomíná televizní drama, ačkoli jinak v jádru to je úžasná multiplayerová akce.

A opravdu. Ukázka začínala přepínáním televizních kanálů, když se náhle objevila zásadní zpráva o tom, že v takovém běžném dnu v Los Angeles se najednou něco pokazilo. Hlasatelka povídá o tom, že byl přepaden pancéřovaný vůz s penězi a že se na scéně proto objevují jednotky SWAT.

Watch on YouTube

V několikaminutovém oficiálním videu z hraní mulťáku vidíme přestřelku z několika perspektiv. Auta padají z dálnice a postava se za ně jde krýt, nad vámi ční vysoké mrakodrapy downtown L.A. Silnice jsou hodně široké, více než v minulých dílech, aby se tam dalo pohodlně jezdit auty, a vrtulníky také létají až nerealisticky nízko nad chodníky. Skvělý je pohled z místa spolujezdce opancéřovaného vozu s penězi, kdy vidíte řidite, jak kroutí volantem, a před vámi jede policejní kolona. V závěru nemohou padat zřícené budovy v Levolution efektu jako v BF4.

Po skvělém pocitu z tohoto videa - bitvy ve 32 hráčích - přišli EA s opravdovou peckou, kterou si mohou zlepšit reputaci po BF4. Avizovali to jako něco, co ještě nikdy neudělali: "Už dnes spouštíme betu Battlefield Hardline, kterou si může vyzkoušet úplně každý na PC a PS4, ale nabídka je časově omezená a funguje na bázi, kdo dřív přijde, ten dříve mele."

PCčkáři nechť jdou na web Battlefield.com, který okamžitě pod náporem spadl, Na PS4 to je jednodušší, stačí, abyste šli do záložky s Battlefield 4 a tam najdete link na download bety, která na PS4 pojede v plné kráse v 60fps a 1080p.

Eurogamer už měl možnost se bety zúčastnit a zde je videopreview s dalšími záběry z této mapy High Tension, plus komentář od tvůrců:

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Více o Battlefield Hardline v preview a rozsáhlém kompletním zpravodajství.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield Hardline

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments